maanantai 12. marraskuuta 2012

Loppuunmyytyjä tilaustuotteita

Viikonloppuna selvisi, että tilausprosessissa olikin ollut ongelmia. Yksi virhe ja kaksi puutteellista tietoa. Voi rähmä! Onneksi sain Vilkkaalta apua heti maanantaiaamuna ja virheet on nyt korjattu.

Kilpailutehtävää on ollut kuulemma vaikea ratkaista, joten sitä helpotettiin myös. Tässä vielä vinkki: Mikä on vanhan opetustaulun kuvittajan nimi? Kilpailuaikaa on vielä torstai-iltaan saakka!

Siskonpedin varasto on pieni ja valikoima koostuu pitkälti yksittäistuotteista ja pienistä sarjoista. Tilauksia kuitenkin otetaan vastaan jo loppuneistakin tuotteista. Myytyjä tuotteita voi selata Facebookissa (Facebook.com/siskonpeti) ja täällä blogissa. Nämä tuotteet ovat ehtineet loppua ensimmäisen kuukauden aikana, mutta jätä kommentti jos haluat niitä lisää:

Kirjakassi: Täydellinen kaikille kirjastonkirjoille! Laukku on valmistettu vahvasta puuvillakankaasta ja sen toisella puolella on Boo ilmapalloineen ja toisella puolella kaunis silkkipainettu etiketti, jossa lukee "This Book Bag Belongs To…", ja johon voit kirjoittaa nimen. Mitat: 38 x 38 cm. Hinta: 17 €.


Boo-kassi: Kangaskassi on valmistettu paksusta puuvillakankaasta ja siinä on sievät punaiset hihnat. Silkkipainettu Boo-kuviointi jatkuu kassin molemmin puolin. Koko: 38 x 38 cm. Hihnan pituus 30,5 cm (kassin yläreunasta olkapäälle). Hinta: 17 €.


Syntymäpäivä-kassi: Laukku on valmistettu vahvasta puuvillakankaasta ja esittää Belleä antamassa syntymäpäivähalausta Boolle. Kuva on silkkipainettu laukun molemmille puolille. Laukun mitat ovat 25,4 x 30,5 cm. Hinta: 15 €.


Dino-taulu "Bronto Boy": Näitä et saa mistään muualta Suomesta! 25 x 25 cm:n kokoinen Mandy Sutcliffen, eli Belle & Boon luojan, signeeraama digitaalivedos "Bronto Boy" valkoisissa kehyksissä.  Taideprintit tehdään konservointistandardien mukaisia painovärejä käyttäen 100% puuvillasta valmistetulle lumppupaperille, jolloin ne kestävät erinomaisesti aikaa. Kehyksissä on museolaatuiset, happovapaat tausta- ja aukkopahvit sekä tiivistävät paperiteipit. Taulussa on ripustuskoukku ja mukana toimitetaan aitoustodistus. Hinta: 80 €.


Kvaa-liina: "Kvaa" kuuluu kevätkesäisen maalaistalon pihalta. Minne ovat ankkavanhemmat porhaltamassa kun pesästä kuuluu poikasten piipitystä? Ei huolta, kyllä Julia Prusin  kynäilemät lintuemot löytävät takaisin poikasiaan ruokkimaan!

Kangas on värjätty hieman epätasaisesti maalaishenkeen. Hamppu-puuvillainen liina on bambuista isompi ja ohuempi. Se kuivuukin aivan hujauksessa. Tämäkin rätti kestää kuudenkympin konepesuja ihan loputtomiin saakka. Hamppu on bambun tavoin luontaisesti antibakteerinen materiaali. Materiaali tuntuu käteen hieman karhealta, mikä takaa, että tästä tiskirätistä löytyy hankaustehoa. Hampun hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös kasvatuksen ekologisuus! Kiertin käsinpainama, Suomessa valmistettu.

Hamppuisen tiskirätin koko on n. 24 x 24 cm. Rätti pysyy kauniina kun kuosittelet sen pesun jälkeen hyvin. Materiaali: hamppu-puuvillaa 87 % ja polyesteria 13 %. Vinkki: Tämä rätti on leivontapäivän pelastus, sillä tällä saat leivonta-alustan vaivattomasti puhtaaksi! Hinta: 5,80 €.

Varsan haaveilupäivä -liina: Laidun vihertää kun toukokuun varsa pääsee emänsä kanssa maailman ihmeitä katsomaan. Herkkä kuvitus on Julia Prusin  kuvasta lähtöisin.

Kestävä ja pestävä tiskirätti on kotimaista bambujoustofroteeta. Toinen puoli käsinpainettua "Varsan haaveilupäivä" -kuosia, toinen puoli ruohonvihreä.

Huomaathan että väriroiskeet ovat yksilölliset jokaisessa tuotteessa! Kaksinkertaista kangasta oleva liina on erittäin imukykyinen. Rätin voi pestä 60 asteessa, ja se kestää pesuja lähes loputtomasti.
Bambu on materiaalina luonnostaan antibakteerinen, mistä johtuen rätti ei märkänäkään toimi bakteerien kasvualustana, eikä ala helposti tuoksumaan tunkkaiselle.

Vinkki: Kuivanakin erinomainen pölyjenpyyhintäliina! Tällä pyyhit pehmeästi myös vauvan kasvot. Kiertin bambuisilla tiskiräteillä on ollut tyytyväisiä käyttäjiä jo vuodesta 2008! Kokonaan valmistettu Suomessa.

Koko n. 19 cm x 25 cm.
Hinta: 6,80 €Sukupuu-printti: Liimaa valokuvia, piirustuksia tai muistoja heistä, jotka ovat sinulle tärkeitä! Oksilla on tilaa 11 kuvalle Belle & Boo -sukupuussa. Koko: 297 x 420 mm (A3) paksulle mattapaperille painettuna. Lähetetään tuettuna litteässä kirjekuoressa aitoustodistuksen kera. Hinta: 20 €.


Vihreä oksanaulakko: Katajasta valmistettu oksanaulakko, joka on maalattu käsin antiikkivihreällä liitumaalilla. Neljä oksanhankaa, joihin voi ripustaa lelupusseja, koruja, vaatteita... Pituus 30 cm. Hinta: 20 €.


Vanha opetustaulu: Rudolf Koivun kuvittama opetustaulu on 48 x 35 cm:n kokoinen. Taulun nimi on Tiainen ja karhu, osa 2b: Karhun pako. Hinta: 35 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!