perjantai 16. marraskuuta 2012

Ekologiset siivousliinat

Kiertin valmistamat ja minun suunnittelemani tiskirätit/siivousliinat ovat loppumaisillaan. Kaksi malleista on loppuunmyyty, Villi Kissimirri -mallia on vielä jäljellä 2 kpl ja Pikkumaalareita 1 kpl. Tilataanko näitä lisää?


Kvaa-liina: "Kvaa" kuuluu kevätkesäisen maalaistalon pihalta. Minne ovat ankkavanhemmat porhaltamassa kun pesästä kuuluu poikasten piipitystä? Ei huolta, kyllä Julia Prusin  kynäilemät lintuemot löytävät takaisin poikasiaan ruokkimaan!

Kangas on värjätty hieman epätasaisesti maalaishenkeen. Hamppu-puuvillainen liina on bambuista isompi ja ohuempi. Se kuivuukin aivan hujauksessa. Tämäkin rätti kestää kuudenkympin konepesuja ihan loputtomiin saakka.

Hamppu on bambun tavoin luontaisesti antibakteerinen materiaali. Materiaali tuntuu käteen hieman karhealta, mikä takaa, että tästä tiskirätistä löytyy hankaustehoa. Hampun hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös kasvatuksen ekologisuus!
Kiertin käsinpainama, Suomessa valmistettu.

Hamppuisen tiskirätin koko on n.24 cm x 24 cm. Rätti pysyy kauniina kun kuosittelet sen pesun jälkeen hyvin.

Materiaali: hamppu-puuvillaa 87 % ja polyesteria 13 %
Vinkki: Tämä rätti on leivontapäivän pelastus, sillä tällä saat leivonta-alustan vaivattomasti puhtaaksi!
Hinta: 5,80 € 

Villli Kissimirri -liina: Julia Prusin kynästä lähtöisin oleva kissimirri riehaantui keväästä. Maalisangot kaadettuaan se huomasi sotkun ja katsoi parhaaksi poistua kuvasta... Mutta saimme sen kiinni ja laitoimme söpöläisen hamppurätin kulmaa koristamaan!

Huomaathan että väriroiskeet ovat yksilölliset jokaisessa tuotteessa!
Hamppu-puuvillainen liina on bambuista isompi ja ohuempi. Se kuivuukin aivan hujauksessa. Liina kestää kuudenkympin konepesuja ihan loputtomiin saakka. Hamppu on bambun tavoin luontaisesti antibakteerinen materiaali. Materiaali tuntuu käteen hieman karhealta, mikä takaa, että tästä tiskirätistä löytyy hankaustehoa. Hampun hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös kasvatuksen ekologisuus!

Käsinpainettu Kiertillä, Suomessa valmistettu.
Hamppuisen liinan koko on n.24 cm x 24 cm. Rätti pysyy kauniina kun kuosittelet sen pesun jälkeen hyvin.

Materiaali: hamppu-puuvillaa 87 % ja polyesteria 13 %.
Vinkki: Tämä rätti on leivontapäivän pelastus, sillä tällä saat leivonta-alustan vaivattomasti puhtaaksi!
Hinta: 5,80 € 


Pikkumaalarit-liina: Julia Prusin kiiltokuvapojat ovat villintyneet vallan ja lähteneet omin päin aidanmaalauspuuhiin.
Kivoja värejä! Kestävä ja pestävä tiskirätti on kotimaista bambujoustofroteeta. Toinen puoli käsinpainettua "Pikkumaalarit" -kuosia, toinen puoli turkoosi.

Koko n. 19 cm x 25 cm.

Huomaathan että väriroiskeet ovat yksilölliset jokaisessa tuotteessa! Kaksinkertaista kangasta oleva rätti on erittäin imukykyinen. Rätin voi pestä 60 asteessa, ja se kestää pesuja lähes loputtomasti.
Bambu on materiaalina luonnostaan antibakteerinen, mistä johtuen rätti ei märkänäkään toimi bakteerien kasvualustana, eikä ala helposti tuoksumaan tunkkaiselle.

Kiertin käsinvalmistama, Suomessa tehty! Vinkki: Kuivanakin erinomainen pölyjenpyyhintäliina!
Hinta: 6,80 € 

Varsan haaveilupäivä -liina: Laidun vihertää kun toukokuun varsa pääsee emänsä kanssa maailman ihmeitä katsomaan. Herkkä kuvitus on Julia Prusin  kuvasta lähtöisin.

Kestävä ja pestävä tiskirätti on kotimaista bambujoustofroteeta. Toinen puoli käsinpainettua "Varsan haaveilupäivä" -kuosia, toinen puoli ruohonvihreä.

Huomaathan että väriroiskeet ovat yksilölliset jokaisessa tuotteessa! Kaksinkertaista kangasta oleva liina on erittäin imukykyinen. Rätin voi pestä 60 asteessa, ja se kestää pesuja lähes loputtomasti.
Bambu on materiaalina luonnostaan antibakteerinen, mistä johtuen rätti ei märkänäkään toimi bakteerien kasvualustana, eikä ala helposti tuoksumaan tunkkaiselle.

Vinkki: Kuivanakin erinomainen pölyjenpyyhintäliina! Tällä pyyhit pehmeästi myös vauvan kasvot. Kiertin bambuisilla tiskiräteillä on ollut tyytyväisiä käyttäjiä jo vuodesta 2008! Kokonaan valmistettu Suomessa.

Koko n. 19 cm x 25 cm.
Hinta: 6,80 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!