torstai 8. marraskuuta 2012

Kilpailu Ennenvanhassa!

Ennenvanha on blogiportaali ja verkkosivu, jossa opetellaan elämään nykyaikana ennenvanhan tapaan: yksinkertaisemmin, hitaammin ja ympäristöä kunnioittaen. Palvelu tuo esille Ennenvanhan henkeen sopivia tuotteita ja palveluita. Ennenvanha on jatkoa v. 2009 lanseeratulle SuosiEkoa.fi-sivustolle, joka on liitetty osaksi Ennenvanhaa.

Olen ollut Ennenvanhan lukija jo monta vuotta. Olen kirjoittanut sinne aikoinaan saippuanvalmistusohjeenkin! :) Kas tässä: Ennenvanha.fi/vieraskirja-julia-prusiNyt siellä on kilpailu, jossa voi voittaa Siskonpedin Sukupuu-julisteen, joka kuuluu Belle & Boo -mallistoon. Julisteeseen voi liimata valokuvia, piirustuksia tai muistoja elämän tärkeimmistä ihmisistä! Belle & Boo -sukupuussa on tilaa 11 kuvalle. Julisteen koko on 297 x 420 mm (A3) paksulle mattapaperille painettuna. Mukana toimitetaan aitoustodistus. Julisteen arvo on 20 €.


Kilpailun ohjeet löytyvät Ennenvanhan kilpailusivulta, ja vastausaikaa on ensi viikon torstai-iltaan saakka. Osallistu ihmeessä ja jaa vinkkiä eteenpäin!

<3 Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!