tiistai 6. marraskuuta 2012

Belle & Boo, osa 1

Viime yö on vietetty tutustuen uudistetun kaupan hallintaan. Ihan kaikkea en vielä ymmärtänyt, mutta ehkä tänään virkein silmin... Onneksi aina voi soittaa ilmaiseen asiakastukeen ja kysyä neuvoa.

Kaipaisin myös palautetta siitä, että mitä tietoa sivuilta on hankala löytää, onko kirjautumisessa tai maksutapahtumassa ongelmia jne. Palautetta voi laittaa vaikka sähköpostilla osoitteeseen siskonpeti (at) gmail.com. Kiitos avusta!

Nyt niihin uutisiin, jotka ovat olleetkin Facebook-tykkääjien tiedossa jo pitemmän aikaa:  
Siskonpeti sai ainoana suomalaisena kauppana Belle & Boon jälleenmyyntioikeuden! 
Asiakas saa tuotteet Siskonpedin kautta edullisemmin ja nopeammin kuin valmistajalta Englannista.

Jos varastostani ei löydy haluttua tuotetta, niin voin tilata sen seuraavassa erässä. Facebookissa nähty Dinosaurus-printti on jo loppuumyyty, mutta näitä printtejä on vielä muutamia:


Nämä jouluiset tuotteet sain kauppaan vasta eilen, joten niitä löytyy hyvin! Ja tänä iltana naputtelen sinne lisää pehmoisia tekstiilejä! :)


P.S.
Belle & Boo tuottaa itse suurimman osan tuotteistaan, mutta he ovat antaneet muutamalle tarkoin valikoidulle yritykselle lisenssin valmistaa mm. Belle & Boo -kuvituksin koristeltuja huonekaluja, astioita, seinätarroja ja onnittelukortteja. Belle & Boolla ei ollut tietoa, myydäänkö näitä kumppaniyritysten tuotteita Suomessa. Siskonpedistä niitä ei ainakaan vielä saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!