torstai 18. kesäkuuta 2015

Aika rientää!

Tämä blogi on ollut jo puoli vuotta lapsipuolen asemassa (mikä hirveä ilmaus!), mutta kauppa käy samaan tuttuun tahtiin, ihme kyllä. Blogilaiskuuteni ei koske vain Siskonpetiä, vaan myös kahta muuta blogiani: Juliaprusi.comia ja Salottoa, joita minun "pitäisi" päivittää mielellään viikoittain. Olen pyrkinyt eroon kaikista pitäisi-tehtävistä ja keskittynyt niihin, jotka rentouttavat vapaa-ajalla. Perheellisenä olen illat mieluummin läsnä, kuin läppärin kannen takana...


;) [Onpas ohjelmalle keksitty hyvä nimi!]

Omakin blogiseuraamiseni on kärsinyt inflaation: ennen seurasin melkein fanaattisuuteen asti useaa blogia (pläräsin jopa erämaareissulla lempiblogeja puhelimen kautta, ilman nykyajan mukavuuksia, sähköä ja juoksevaa vettä). Nykyään vierailen enää yhdessä tai kahdessa blogissa – niissäkin harvakseltaan.

Syy voi tietysti olla yleisessä informaatioähkyssä, eikä niinkään siinä, että blogit toistaisivat itse itseään. Saan kotiin kannettuna kaikki muoti-, kauneus-, terveys-, kuntoilu- ja sisustuslehdet, ja tuskin jaksan lukea niitäkään. Naistenlehtien kasaantuminen yöpöydälle aiheuttaa enemmänkin stressiä! Siksi sanoin irti kaikki tilaukseni ja tein yllättävän siirron: ilmoittauduin minimalismi-koulutukseen (tätä ei usko kukaan, joka on nähnyt keräilyvimmani)! :) Kurssi tuli tänään käytyä loppuun ja se on antanut paljon henkisiä voimavaroja, joten suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!