keskiviikko 8. tammikuuta 2014

POISTOMYYNTI

Lastenhuoneen sisustuskaupan uudistamisesta tulikin isompi remontti! Vaihdan nimittäin kokonaan verkkokauppa-alustaa Vilkkaasta Bigcarteliin. Syynä on se, että haluan saada tuotekuvat ja tuotetekstit paljon suuremmiksi ja näkyvimmiksi. Silläkin uhalla, että maksaminen tapahtuu jatkossa ainoastaan Paypalin avulla. (Toisaalta Siskonpeti palvelee jatkossa myös ulkomailla.)

Edelleen suosittelen Vilkasta, sillä siinä oli paljon etuja. Kaupantekoprosessi on ainakin myyjän näkökulmasta todella helppo ja toimiva, eivätkä pankkipainikkeet maksa kiinteästi mitään. Kaupan kuukausimaksukin on todella pieni. Kynnys ryhtyä kauppiaaksi on siis mahdollisimman matala. :)

Olen saanut siirrettyä uuteen kauppaan tähän mennessä 38 tuotetta, joten tupaantuliaiset lähestyvät kovaa vauhtia! Uuden myyntipaikan kunniaksi myydään vanhasta Siskonpedistä nyt KAIKKI TUOTTEET -30% ALENNUKSELLA!

Alennusmyynti loppuu, kun uusi kauppa siirtyy http://siskonpeti.fi-osoitteen alle. Viikossa? Muutamassa päivässä? Tarkkaan en osaa sanoa. :) Kannattaa siis pitää kiirettä, jos haluat esimerkiksi Belle&Boo-tuotteita tai TATTLY-tatuointeja tukkuhintaan!

Tältä tuleva Siskonpedin näyteikkuna näyttää:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!