keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Uudistettua satukirjatyyliä


Siskonpedin ilme on ollut elokuusta 2012 asti 40-luvun satukirjatyyliä henkivä. Logon suunnitteli käsinkirjoittamalla taitava kalligrafi Maire Haapimaa. Halusin kaikkien verkkokaupan tuotteiden olevan maalaishenkisiä, aitoja, ajattomia ja hillityn värisiä.Joukkoon tuli loppuvuodesta kuitenkin myös hieman väriä ja modernia ilmettä, kun Mum'sin hurmaavat luksuslelut ja Dinogami-kankaat, -tapetit ja -lahjapaperit tulivat osaksi Siskonpedin valikoimaa.

Olen miettinyt kauan ja hartaasti, pidänkö malliston eklektisenä ja niukkana, palvellen pientä (kaltaistani) kuluttajaryhmää, jonka ei ole helppoa löytää "vanhanajan" sisustusesineitä muualta. Vai laajentaisinko varovasti hiukan modernimpaan, graafisempaan suuntaan – pitäytyen kuitenkin edelleen luonnonmateriaaleissa ja kestävissä tuotteissa.

No, taisin päätyä varovaiseen laajennukseen. :D Kokeilin uudistaa verkkokaupan ilmettä jo ennen kuin uudet tuotteet saapuvat ensi vuoden puolella. Tältä siellä nyt näyttää, hui!

Mitä mieltä olet Siskonpedin uudesta ilmeestä: oliko ennen vai jälkeen parempi? Muokkaan ulkoasua vielä lisää myöhemmin.

Oletko muuten löytänyt tämän kauniin joululevyn, Jukka Perkon ja Johanna Iivanaisen "Martan ja Rudolfin joulun"? Se löytyy Spotifystakin. Martta Wendelinin ja Rudolf Koivun suomalainen joulukuvasto on niin kaunis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!