torstai 4. heinäkuuta 2013

Testissä Tattly-tatuointi

Kaupantätikin pääsi testaamaan leikkitatuointien pysyvyyttä iholla. :) Valitsin nilkan ympärille Julia Rothmanin suunnitteleman Hyvää Syntymäpäivää -tatuoinnin. Suojamuovi pois, soijapuoli ihoa vasten ja kevyt painallus märällä pyyhkeellä puolen minuutin ajan, ja kas: tatuointi oli valmis! Ihan ihmettelin, kuinka jokainen pienikin yksityiskohta siirtyi tuosta vaan. Tatuoinnin pinnasta tuli matta, ihan kuin oikeassakin tatuoinnissa, ja värit olivat mukavan murretut. Ero tavalliseen kiiltävään siirtokuvaan oli huima!


(Yllä olevat kuvat valmistajan.)

Testin ensimmäisenä päivänä hikoilin auringon paahteessa, saunoin ja kahlasin merivedessä. Käytin koko päivän rantatossuja, joten tatuointi ei hiertynyt kenkään tai sukkaan.

Toisena päivänä nilkkaa hiersikin oikein kunnolla sekä juoksusukka että lenkkari, kun juoksin 20 kilometriä Porkkalan ihanissa maalaismaisemissa. Saunoinkin taas pitkään ja hartaasti.

 Tattly-tatuoinnin 3. päivä: ei kulumaa.


Neljäntenä päivänä otin aurinkoa ja vaelsin rantakallioilla lenkkarit jalassa useamman tunnin.

 4. päivä: Y-kirjain tatuoinnin häntäpäässä kului hieman, mutta muuten tatuointi näytti hyvältä vielä illalla.

Viidentenä päivänä olin lasten kanssa kylpylälomalla ja polskin altaassa viisi tuntia.

5. päivä: viiden tunnin kylpemisen jälkeen enää rippeet jäljellä.


Kuudentena päivänä kylpylässä tatuointi lähti irti, kun hiukan hiersin sitä veden alla. Eli myyntilupaus "pysyy hyvänä 3-4 päivää" pitää vähintäänkin paikkansa! :)

Pihlajan alla -blogissa taidetaan myös pian testata leikkitatskoja: Pihlajanalla.com/mehujaata-vai-lennokkeja. Kiitos Päiville jutusta ja kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!