sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tapetilla Sarah Kay

Sisustuslehdissä näkyy harvoin nostalgikkoa puhuttelevia lastenhuoneita, mutta tuorein Avotakka (nro 7/2013) teki poikkeuksen. Murretut värit ja rouheat luonnonmateriaalit ovat aivan upeita!

Kuva: David Brittain, Avotakka 7/2013
Kuva: David Brittain, Avotakka 7/2013

Lautashylly lastenhuoneen kirjahyllynä on mm. Niinan unelmia -blogista tutuksi tullut hauska idea. Meillä on lastenhuoneessa vanha patakaappi, joka nielee valtavan määrän kirjoja sisuksiinsa.

Taustan Holly Girl with Hat -tapetti tuo mieleen Sarah Kayn 70-luvun kuvitukset, mm. kauneimmat vuodevaatteet, joissa minä, siskoni ja siskoni lapsonen olemme nukkuneet lapsuutemme.

Sarah Kayn postikortti vuodelta 1978 on yksi rakkaimpia muistojani. "Mulla on sua niin ikävä ja muistan sua joka päivä", kirjoitti Brita-mummini 2,5-vuotiaalle Itävaltaan. Minullakin on edesmennyttä mummiani kovin kova ikävä.

2 kommenttia:

 1. Jospa näin vanhan postauksesi kommentti vielä osuu silmään, niin ihana, että joku muukin fanittaa Sarah Kaytä! Missään en ole nähnyt mainintoja tästä vaikka mun silmään tämä on niin herkkä retro-klassikko! Isoina aarteinani pidän vanhaa Sarah Kay -kangaskalenteria (kuva blogini sivupalkissakin :) ) ja isosiskon vanhoja S.K postikortteja 70-luvulta, keittiön seinällä nekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Karo-Liina, ihanaa kun kirjoitit! Käynpä katsomassa, millaisia aarteita sinun blogistasi löytyy. :)

   Eikö ole hullua, että Sarah Kaysta ei löydy mitään tietoa enää! Asuimme tuohon aikaan Itävallassa ja siellä SK oli iso juttu, kuten varmaan myös täällä Suomessa? Olisi hauska löytää hänen yhteystietonsa ja kiittää kaunista kuvista!

   Poista

Viestisi lämmittää mieltä!