lauantai 19. tammikuuta 2013

Pehmeää ja lämmintä

Remontti saatiin ennen vuodenvaihdetta valmiiksi. Kuusi kuukautta sitä kesti – mikä olikin meille ihan maksimi. ;) Mutta kun olimme vetäneet hiukan henkeä, pyysin jo tarjouksen olohuoneen tapetoinnista. Vanha tapetti on neutraali, mutta huonossa kunnossa. Nyt se vasta erottuukin, kun kaikki muut pinnat hohtavat uutta maalia.

Tässä tilassa ikkunaseinä on maalattu petroolin väriseksi. Taulut ovat vaihtuneet lukemattomia kertoja, mutta nyt uskoisin ripustuksen olevan lopullinen.

Tyyny: Ferm Living

Tyynyjä en saisi enää ostaa, mutta torkkupeitto voisi olla ryhdikkäämpi ja tukea paremmin olohuoneen värejä. Mietin tällaisia vaihtoehtoja, joista löytyy geometrisiä kuvioita, petroolia, harmaata, oliivinvihreää ja leijonankeltaista:

Olen kallistumassa sahramin puoleen, mutta en osaa valita näistä kahdesta. Ehkä harlekiinikuvio on rauhallisempi? Kaikki vaihtoehdot ovat Fine Little Day -verkkokaupasta.

Olisin halunnut myös tämän tarjottimen, mutta jäin muutamaksi päiväksi miettimään sen pientä kokoa. Nyt se ei kuulukaan enää valikoimaan. Sama kävi silkkityynyn kanssa: olisi pitänyt ostaa se heti. Olisin voinut vaihtaa kolme hyvää yhteen täydelliseen.


FLD:ssä myydään ilmeisesti aika paljon yksittäiskappaleita, kuten Siskonpedissäkin. Ehkä tarjottimia tulee lisää. Ainakin Siskonpetiin saadaan melkeinpä mitä vaan uudelleen, kun vain pyytää. :)

Lämmintä viikonloppua kotisohvan uumeniin, ellei paukkupakkanen houkuttele ulkoilemaan! Meillä alkaa illan kolmetuntinen elokuva: Ilmestyskirja. Nyt.

Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!