maanantai 1. lokakuuta 2012

Terveiset sisustusmatkalta, osa 1

Olin toukokuussa Friends Forever -sisustusmatkalla Tanskassa (matkakertomus täällä) ja nyt teimme Terhin ja Virpin opastuksella viikonloppuretken Ruotsiin. Päivän aikana kiersimme kaksi kohdetta Tukholman Nackassa ja kaksi kohdetta Gävlessä. Ostosten lomassa saimme tutustua sisustusalan yrittäjien kauniisiin koteihin.

Gävlen kohteet olivat suosikkejani ja niistä erityisesti Biskopsgården. Tässä muutamia kuvia Marian harmonisesta kodista.

Piharakennuksissa oli myytävänä antiikkia, huonekaluja, sisustustavaraa, vaatteita ja asusteita. Olisin mielelläni ostanut raskaan pellavapöytäliinan ja Pleasen farkut, mutta tyydyin kauniiseen tähtikuvioituun puuvillahuiviin. Lastenhuoneeseen täällä ei ollut tarjontaa, joten valitettavasti Siskonpetiin ei ole tulossa Biskopsgårdenin aarteita, mutta jotain muuta saattaa pian tulla! :)

4 kommenttia:

 1. Kaunis paikka, ja varmaan oli tutustumisen arvoista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynnistä, Aila! Yrittäjäperhe oli todella lämminsydäminen, valikoima oli laitettu kauniisti esille ja kookoskakku maistui taivaalliselta. :) Tänne oli parin tunnin ajomatka Tukholmasta.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja ihana oli matkakin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Siirisofia vierailusta tänne Siskonpetiin!

  Matka oli todellakin rentouttava ja ihana! Tästä täytyy tehdä jokasyksyinen perinne. On niin kiva tutustua samanhenkisiin sisustajiin ja nähdä ainutlaatuisia paikkoja. :)

  VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltä!