tiistai 9. lokakuuta 2012

Siskonpeti Taidemessuilla

Vietin koko viikonlopun perjantaiaamusta sunnuntai-iltaan Tampereen Taidemessuilla. Luvattoman vähän istuin omalla paikallani, sillä mielenkiintoiset taiteilijahaastattelut ja työnäytökset houkuttelivat kuulemaan. Harvoin näkee yhtä paljon taiteilijakollegoita, entisiä opettajia, asiakkaita (lähinnä Asta Koti -messujen puolella), galleristeja ja tuttuja samaan aikaan, joten en voinut vastustaa toisten osastoilla kiertelyä ja käytäväosuuksille jämähtämistä! ;)Mainosflyeria en tällä kertaa tyrkyttänyt kenenkään käteen, vaan kiinnostuneet saivat ottaa niitä pöydältäni. En näe järkeä siinä, että arvokkaat painopaperit ja -värit päätyvät lähimpään roskakoriin. Mainoksia lähti matkaan alle sata kappaletta (kävijöitä messuilla oli 11 000), mutta ainakin verkkokaupan kävijäluvuissa näkyi viikonlopun kohdalla piikki.Myin messutarjouksena kolmen euron taidekortteja eurolla, ja niitä menikin mukavasti - enemmän kuin missään aiemmassa tapahtumassa! Yksi pieni taulu kävi myös kaupaksi. Taidesuunnistukselle sain kivasti uusia kohteita, joten messuviikonloppu oli siltäkin osin kannattava.

Oma messuosuuteni sijaitsi Galleria Rongan osastolla D30 ja olimme saaneet kustannuksiin Pirkanmaan Taidetoimikunnan apurahan. Mainoksiani tuki ympäristömerkitty painotalo Kirjapaino Hermes. Suurkiitos molemmille tukijoille sekä kaikille messukävijöille!

2 kommenttia:

  1. Mukavat messut, kävin perjantaina. Mentiin jossain käytävillä ristiin rastiin kun ei törmätty. Mukava kokonaisuus taidetta, keräilyä ja sisustusta. Kannatti poiketa!

    VastaaPoista
  2. Voi harmi, että mentiin ristiin! Perjantaina kiertelinkin enemmän: ostin Siskonpetiin muutamia juttuja antiikkipuolelta ja sain hyviä vinkkejä Villa Harmonien Sadulta. Seinäruusulla oli kivoja tapetteja ja kankaita, ja Virpi Jaakolan kanssa jutustellessa menikin "tovi". ;) Lauantaina ja sunnuntaina olin kiltimmin paikalla! :D

    Kiva kuulla, että sinäkin viihdyit messuilla!

    VastaaPoista

Viestisi lämmittää mieltä!