lauantai 19. lokakuuta 2013

Hyvää tavarastaSiskonpedin tuotteita kuvatessa sattuu aina välillä niin, että omat lapset ihastuvat niihin niin ikihyviksi, etteivät päästä irti. Näin kävi tänään Mum'sin hammasrobotille. Robotin suunnittelusta on vastannut 7-vuotias Arne, joten enpäs yhtään ihmettele, että tuotteet vetoavat muihinkin samanikäisiin poikiin!

Robotit viihtyvät niin sohvalla kuin sylissä. Ne tehdään 100% käsityönä virkkaamalla bolivialaisten naisten käsissä. Hammasrobotti muistuttaa meitä kaikkia pesemään hampaita säännöllisesti!


Mum's on suomalainen eettistä designia suunnitteleva ja valmistava yritys, jolla on yhteistyökumppaneita Afrikassa, Boliviassa, Kamputseassa ja Intiassa. Nimi Mum's juontaa äideistä. Suuri osa käsityöläisistä on naisia, jotka voivat tehdä työtä kotona ja hoitaa perhettä. Mum'sissa suositaan paikallisia ylijäämä,- kierrätys- tai luonnonmateriaaleja.


Mum'sin emo Outi Puro kertoo näin: "Pidämme kiinni käsityöstä. Se tarkoittaa, että tuotteemme ovat hinnaltaan korkeampia kuin koneellisesti valmistetut. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja osaavimpia käsityöläisiä ja artesaaneja, jotta tuotteemme kestäisivät paremmin aikaa ja osaajat pitäisivät kiinni häkellyttävästä käsityötaidostaan. Tuotteitamme ihaillaan usein juuri niiden kiinnostavan käsityötaidon vuoksi. Se on meille merkki kulttuurista sieltä, mistä tuotteet kulloinkin tulevat. Kulttuurien rikkaus on se, mikä välittyy tuotteidemme kautta ihmisten koteihin ja sydämiin."


Nämä uutuudet löytyvät Siskonpedin pehmoiselta osastolta: http://www.siskonpeti.fi/Tekstiilit
  • Materiaali: Allergisoimaton puuvilla.
  • Valmistustapa: Mum'sin bolivialaiset naiset ovat valmistaneet ne 100% käsityönä Andien laaksossa. Reiluna käsityönä virkattuja luksusleluja.
  • Pesu: Käsinpesu
  • CE-merkitty. Ei irtoavia osia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!