lauantai 20. lokakuuta 2012

Varasto alkaa kasvaa!

Heissan!

Sain kymmenkunta uutta tuotetta verkkokauppaan: antiikkia, vanhaa tavaraa sekä vanhasta tuunattua. Kuvasin myös 20 antiikkikehystä – ikuisuusprojekti, joka jää jatkuvasti tekemättä, kun päivät ovat liian pimeitä valokuvaamiseen. Kunpa saisin käsiteltyä ne huomisen aikana, hinnoiteltua ja lisättyä kauppaan...

Ensi viikolla saapuu yllätyskuorma Englannista, mistä en ole kertonutkaan vielä mitään! Se on kaunein tuntemani lastentuotesarja, ja olen sen ainoa jälleenmyyjä Suomessa! Kiitokset vinkistä kuuluvat rakkaalle pikkusiskolleni Noralle. Pienen vauvan äitinä hän osaa vinkata juuri ne tuotteet, jotka markkinoilta puuttuvat. Anna sinäkin vinkkejä, mistä on vajetta! Teen parhaani saadakseni niitä tänne.

Toimitusaikani ovat toki lyhyemmät kuin suoraan valmistajalta tilattuna, mutta ajattelin myös asettaa hinnat 5-10 % alemmiksi, jotta hyödytte tästä Suomen myyntikanavasta. :)

Tässä tuoreimpia Siskonpedin tulokkaita:

Nalle-kirjatuet
Säästöpossu
Liitutaulu, pieni
Liitutaulu, iso
Joulukalenteri
Joulusukka
Joulusukka
Joulusukka
Polkkakarkkia

Tuuni Designin ympäristöystävällisiä tuotteita, Saksasta ja Ruotsista löydettyjä antiikkiaarteita sekä ruotsalaisia Grennan makeisia. Possu on muuten kotoisin Artur & Gerdasta! Sieltä on tulossa vielä muitakin tuotteita. :)

Tässä vielä vihje ensi viikolla saapuvasta kuormasta:


Kuka arvaa, mistä brändistä on kyse? Esikoisemme fanittaa Halloweenia yli kaiken, ja hänen huoneestaan löytyy tämän taulun lisäksi fluorisoivia hämähäkkejä ja luurankoja, hämähäkinseittiä, Halloween-verhot ja -tyynyt, Halloween-kukkaruukku ja -lyhty, Halloween-pöytätabletti, useita Halloween-tauluja ja -lukujärjestys sekä paljon muuta pelottavaa. :D  Leon Halloween-teemaan voi tutustua tarkemmin täällä.

Aurinkoista lokakuun viikonloppua!

Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!