lauantai 15. syyskuuta 2012

Kangas eteiseen


Olen aina ollut orgaanisten muotojen ystävä, mutta kiinnostuttuani käsinmaalatuista marokkolaistyyppisistä lattialaatoista, päätin ostaa kokeeksi Ikean geometrisesti kuvioidun villamaton. Se osoittautui ihan parhaaksi hankinnaksi! Geometrinen kuvio ryhdistää muuten pehmeän ja runsaan sisustuksen, saa tilan näyttämään suuremmalta ja rauhoittaa mieltä. Väritkin ovat hyvän mielen värejä: vaniljaa ja kaurankeltaista.Eteisremonttimme on nyt siinä vaiheessa, että kausikengille pitäisi löytää sopivat kaapit. Keittiökalustetukkujen esitteissä kaapinovet ovat näyttäneet ihan hirveiltä, mutta keksimme tilata pelkät rungot ja käyttää ovien sijaan verhokangasta. Marrakech-tyyppinen kangas sopisi myös eteiseen.

Haluan suunnitella kankaan itse, jotta saan siihen toistumaan portaikon, ulko-oven ja lattiakaakeleiden oikeat sävyt. Tavoitteeni on saada yhdistettyä geometrinen muoto orgaaniseen väritykseen. Tein nopeasti tällaisen luonnoksen:


Ehkä värityksen voisi toteuttaa vesiväreillä. Marjapuuronpunaista, kivenharmaata ja vedensinistä... Vaikeat värit yhdistää! Saa nähdä mitä tästä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!