perjantai 17. elokuuta 2012

Siskonpeti.fi


Siskonpeti joutuu valitettavasti perumaan osallistumisensa Hämeenpuiston antiikki- ja sisustustapahtumaan, joka järjestetään huomenna Tampereella. Oman lapsen hyvinvointi menee tässä kohdassa äidin kaupankäynnin edelle. Joskus tulee tilanteita, joissa tärkeysjärjestys on laitettava uusiksi, ja tämä oli sellainen force majeure. :)

Olin entisöinyt Hämeenpuistoon 20 kaunista antiikkikehystä, joissa on suupuhalletut, upeat lasit. Kupera lasi aikaansaa sen, että kehystetty valokuva tai maalaus näyttää entistä kolmiulotteisemmalta. Näihin kehyksiin olin maalannut herkkiä akvarelleja kehysten aikakauteen sopivaan tyyliin.

Kehykset ja maalaukset tulevat syyskuussa avattavaan verkkokauppaan myyntiin. Osoite Siskonpeti.fi on rekisteröity tänään ja osoitteeseen liitettävä verkkokauppa on jo viittä vaille valmis. Jännää!

Toki käymme jatkossakin taide-, antiikki- ja sisustustapahtumissa myymässä tuotteitamme ja tapaamassa asiakkaita. Seuraava ajankohta on jo sovittuna: 5.-7.10.2012 Tampereen Taidemessuilla Avara Taiteen osastolla nähdään!

Helteistä viikonloppua!

- J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi lämmittää mieltä!